WAT WORDEN JOUW MAANDLASTEN VOOR EEN NIEUWBOUWWONING IN DE VLIERBRINK? 

Als je een huis gaat kopen, dan wil je natuurlijk weten wat je maandlasten zijn aan de hypotheek. Dat kan via een onafhankelijke adviseur of via de bank. Uiteraard ben je als koper vrij om zelf een hypotheek af te sluiten. We hebben voor jullie 4 voorbeeldberekeningen uitgewerkt die een globale indicatie geven van de maandlasten voor een rijwoning, twee-onder-een-kapwoning of vrijstaande woning in De Vlierbrink.

Let op: bovenstaande is slechts een voorbeeldberekening

Rentekorting met de groenhypotheek

Voor zowel de tussen- als hoekwoningen kun je de Rabo GroenHypotheek afsluiten. Met deze hypotheek krijg je tijdens je eerste rentevaste periode korting op de hypotheekrente voor 10 jaar vast. Ook kan je betaalpakketkorting krijgen als je een betaalpakket bij de Rabobank hebt.

Hierboven hebben we een aantal voorbeeldberekeningen uitgewerkt per woningtype. Maak voor een exacte berekening inclusief jouw rentevoordeel een afspraak of loop donderdag 19 juli tussen 16.00 en 20.00 uur zonder afspraak binnen bij de Rabobank in Ommen (Markt 46).

Restricties
Bovenstaande is slechts een rekenvoorbeeld en is niet op basis van jouw persoonlijke situatie. Je kunt aan deze informatie geen rechten ontlenen of ons aansprakelijk stellen als de informatie niet juist is.

hypotheek-
adviseur pETRA STOBBELAAR

Wil je precies weten wat de mogelijkheden voor jouw persoonlijke situatie zijn? Neem dan contact op met Petra Stobbelaar, hypotheekadviseur van Rabobank Vaart en Vechtstreek via telefoonnummer 0523 622 622.

 

rESTRICTIES

Bovenstaande is slechts een rekenvoorbeeld en is niet op basis van jouw persoonlijke situatie. Je kunt aan deze informatie geen rechten ontlenen of ons aansprakelijk stellen als de informatie niet juist is.

Ontwikkeling & realisatie

Bouwcombinatie Ommen B.V.
Strangeweg 14
7731 GW Ommen
Tel. 0529-452810

Verkoop & informatie

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2