Interesse?
ER ZIJN NOG WONINGEN BESCHIKBAAR

Wil jij ruim en comfortabel wonen in een rijwoning, twee-onder-één-kapwoning of vrijstaande woning in Vlierbrink? Er zijn nog woningen beschikbaar. Heb je interesse? Schrijf je dan digitaal in via je persoonlijk account.

Het proces voor de komende tijd is als volgt:

digitaal inschrijven

Er zijn nog woningen beschikbaar in de Vlierbrink! Je kunt je digitaal inschrijven via je persoonlijke account. De officiële inschrijftermijn is verstreken, maar je kunt je nog altijd inschrijven voor een woning. Krijg je een woning toegewezen, dan gaat het om een optie die je nog twee weken bedenktijd geeft voordat je een KAO (koop-aannemingsovereenkomst) ondertekent.

Op dit moment is alle verkoopdocumentatie voor alle bouwnummers beschikbaar, o.a. ook de prijzen en de opties voor meer- en minderwerk. Bekijk hier de woningen.

Hoe moet ik me inschrijven voor een woning? 
1. Ga naar de kavelkaart op de website en bekijk de bouwnummers.
2. Klik op het bouwnummer van jouw voorkeur en selecteer ‘ja, ik schrijf me in voor dit bouwnummer’.
3. Log in en selecteer naar de tab ‘Digitaal inschrijfformulier‘.
4. Vul het formulier volledig in en onderteken én verzend deze.
5. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van je inschrijving.

woning samenstellen

Na het ondertekenen van de KOA is het tijd om jouw ideale woning samen te stellen. In deze stap kijken we samen naar eventuele opties en meer-/minderwerk. Ook maken we specifieke afspraken over de keuken en badkamer. Op het moment dat de bouw begint, moet je al jouw keuzes hebben gemaakt.

start bouw

De verwachting is, dat de bouw begin 2019 start. Dit houdt in dat de oplevering in het eerste kwartaal van 2020 plaatsvindt. Echter kunnen aan deze planning géén rechten worden ontleend. Bovenstaande betreft een ruwe inschatting.

Vragen?

Heb je vragen? Via jouw persoonlijk account (nadat je je hebt aangemeld), kun je vragen stellen in de chat. Team De Vlierbrink staat je graag te woord!

Inschrijven voor een woning >

Ontwikkeling & realisatie

Bouwcombinatie Ommen B.V.
Strangeweg 14
7731 GW Ommen
Tel. 0529-452810

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2