Interesse?
ER ZIJN NOG WONINGEN BESCHIKBAAR

Wil jij ruim en comfortabel wonen in een rijwoning, twee-onder-één-kapwoning of vrijstaande woning in Vlierbrink? Er zijn nog woningen beschikbaar. Heb je interesse?

In het voortraject zijn er woningen verkocht via de online verkoop met reeds aanwezige gegadigden. Nu is het moment dat de traditionele openbare verkoop zal beginnen. Vanaf vrijdag 30 november zal de verkoop starten via de Makelaarscombinatie Ommen, een samenwerkingsverband tussen vier lokale makelaars welke door de Bouwcombinatie Ommen zijn ingeschakeld om de kopers te begeleiden naar de aankoop van jouw nieuwe woning!

Hoe kom ik in aanmerking voor een woning?

Dit gebeurt via de lokale makelaars. Je bepaalt zelf welke makelaar je contact mee zoekt; vaak is dat degene waar de beste klik mee is of je het meeste aanspreekt. Je kunt er gerust op zijn dat het niet uitmaakt welke makelaar je kiest in relatie tot het in aanmerking komen. Eventuele opties en reservering wordt nauwgezet bijgehouden op basis van dag en tijdstip. De betreffende makelaar toetst op dat moment of het vrij is,  zodat je zeker weet dat de nieuwbouwwoning op dat moment voor jou is gereserveerd!

WONING SAMENSTELLEN

Zodra je hebt beslist tot aankoop over te gaan, dan zal de makelaar de koopovereenkomst voor de grond en de aannemingsovereenkomst voor de bouw van de nieuwe woning opmaken. Deze zal in concept worden toegestuurd en vervolgens op het kantoor van de makelaar worden doorgenomen en ondertekend.

Na het ondertekenen is het tijd om jouw ideale woning samen te stellen. Tijdens deze stap kijken we samen naar eventuele opties en meer-/minderwerk. Ook maken we specifieke afspraken over de keuken en badkamer. Op het moment dat de bouw begint moet je alle keuzes hebben gemaakt.

START VERKOOP

De verwachting is, dat de bouw de eerste helft van 2019 start. Dit houdt in dat de oplevering in medio 2020 plaatsvindt. Echter kunnen aan deze planning géén rechten worden ontleend. Bovenstaande betreft een ruwe inschatting.

Vragen?

Heb je vragen? Kies je eigen makelaar hieronder, kun al je vragen aan stellen. Makelaarscombinatie Ommen staat je graag te woord!

Inschrijven voor een woning >

Ontwikkeling & realisatie

Bouwcombinatie Ommen B.V.
Strangeweg 14
7731 GW Ommen
Tel. 0529-452810

Verkoop & informatie

Blijhuis Makelaardij

Bouwman Makelaardij

Sallands Goed

Weenink Jansen

Huis-Raad Makelaardij

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2