ENERGIEZUINIG WONEN IN DE VLIERBRINK
Diverse woningtypes

De rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen creëren een gevarieerd straatbeeld. De bakstenen gevels en de variatie in kapvormen geven de buurt een dorps en landelijk karakter.

De tussen- en hoekwoningen en vrijstaande woningen worden gasloos opgeleverd en voorzien van zonnepanelen. Het aantal zonnepanelen is indicatief en afhankelijk van de bezonning van de woning op iedere kavel. De twee-onder-een-kapwoningen worden aangeboden met gasgestookte cv-ketel. Door de energiezuinigheid van de woningen woon je duurzaam. Bovendien biedt het aantrekkelijke financieringsmogelijkheden. Een voorbeeld hiervan is de GroenHypotheek van de Rabobank.

Inschrijven voor een woning in de Vlierbrink

Twee-onder-een-kapwoningen

De twee-onder-een-kapwoningen met een gevarieerd gevelbeeld zijn ruim opgezet met een riante woonkamer, 3 slaapkamers en een grote overloop. De woningen zijn maar liefst 6,50 m breed. Je hebt twee keuzes in dakvorm, namelijk een langskap of een dwarskap. De gezellige keuken kijkt uit op de fraaie tuin. Op de zolder is ruimte voor 2 extra kamers.

Deze woningen worden aangeboden met een gasgestookte cv-ketel. Bovendien zijn de woningen extra compleet.

Vrijstaande woningen

Voor de meeste kavels van de Bouwcombinatie Ommen hebben we al woningen voor jou gemaakt, kant en klaar instappen met flexibiliteit van meerdere opties. Ten aanzien van de vrijstaande kavels hebben we echter besloten om de aspirant koper zelf de ruimte te geven, dus je kunt heel veel eigen wensen laten vertalen in je eigen ontwerp!

Heb je interesse in een vrije kavel? Neem dan contact op met één van de makelaars.

Tussenwoningen

De tussenwoningen in de korte rijen zijn 5,40 m breed en hebben een kaveloppervlak van circa 140 m2. Ook hier tellen de woningen 3 slaapkamers, een badkamer en een overloop. Op de zolder is ruimte voor een extra kamer.

Deze woningen worden gasloos opgeleverd, hebben daarom extra lage lasten en zijn zeer compleet.

Hoekwoningen

De riante hoekwoningen in de korte rijen zijn 5,40 m breed en zijn er in 2 varianten: met een dwarskap of een langskap. De woningen tellen 3 slaapkamers, een badkamer en een overloop. Op de zolder is ruimte voor twee extra kamers. Door de ruime kavels van circa 250 m2 zijn de hoekwoningen een alternatief voor een twee-onder-een-kapwoning.

Deze woningen worden gasloos opgeleverd, hebben daarom extra lage lasten en zijn zeer compleet

Meld je aan en schrijf je in voor een woning

Je kunt je nog steeds inschrijven! Via je persoonlijke account kun je je aanmelden als geïnteresseerde. Eén van de makelaars zal dan contact met je opnemen voor het inplannen van een afspraak. Kijk voor de nieuwe prijslijsten en plattegronden bij de woningtypes.

 

Ontwikkeling & realisatie

Bouwcombinatie Ommen B.V.
Strangeweg 14
7731 GW Ommen
Tel. 0529-452810

Verkoop & informatie

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2