ENERGIEZUINIG WONEN IN DE VLIERBRINK
Diverse woningtypes

De rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen creëren een gevarieerd straatbeeld. De bakstenen gevels en de variatie in kapvormen geven de buurt een dorps en landelijk karakter.

Alle woningen worden gasloos opgeleverd en voorzien van zonnepanelen. Het aantal zonnepanelen is indicatief en afhankelijk van de bezonning van de woning op iedere kavel. Door de energiezuinigheid van de woningen woont u duurzaam. Bovendien biedt het aantrekkelijke financieringsmogelijkheden. Een voorbeeld hiervan is de GroenHypotheek van de Rabobank.

Inschrijven voor een woning in de Vlierbrink

Twee-onder-een-kapwoningen

De twee-onder-een-kapwoningen met een gevarieerd gevelbeeld zijn ruim opgezet met een riante woonkamer, 3 slaapkamers en een grote overloop. De woningen zijn maar liefst 6,50 m breed. Je hebt twee keuzes in dakvorm, namelijk een langskap of een dwarskap. De gezellige keuken kijkt uit op de fraaie tuin. Op de zolder is ruimte voor 2 extra kamers.

Deze woningen worden gasloos opgeleverd, hebben daarom extra lage lasten en zijn zeer compleet.

Vrijstaande woningen

Puur wooncomfort in de ruime vrijstaande woningen met een woonkamer van maar liefst 6,50 m breed die direct uitkijkt op de omliggende natuur. Doordat de ramen tot de grond reiken schijnt er veel daglicht naar binnen. De woning telt 3 slaapkamers, een badkamer en een ruime overloop. Op de zolder is ruimte voor 2 extra kamers.

Deze woningen worden gasloos opgeleverd, hebben daarom extra lage lasten en zijn zeer compleet.

Tussenwoningen

De tussenwoningen in de korte rijen zijn 5,40 m breed en hebben een kaveloppervlak van circa 140 m2. Ook hier tellen de woningen 3 slaapkamers, een badkamer en een overloop. Op de zolder is ruimte voor een extra kamer.

Deze woningen worden gasloos opgeleverd, hebben daarom extra lage lasten en zijn zeer compleet.

Hoekwoningen

De riante hoekwoningen in de korte rijen zijn 5,40 m breed en zijn er in 2 varianten: met een dwarskap of een langskap. De woningen tellen 3 slaapkamers, een badkamer en een overloop. Op de zolder is ruimte voor twee extra kamers. Door de ruime kavels van circa 250 m2 zijn de hoekwoningen een alternatief voor een twee-onder-een-kapwoning.

Deze woningen worden gasloos opgeleverd, hebben daarom extra lage lasten en zijn zeer compleet

Meld je aan en schrijf je in voor een woning

Meld je je aan, dan ontvang je een persoonlijk account waar je je vanaf nu digitaal kunt inschrijven via het digitaal inschrijfformulier.

 

Ontwikkeling & realisatie

Bouwcombinatie Ommen B.V.
Strangeweg 14
7731 GW Ommen
Tel. 0529-452810

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2