Ruimte twee-onder-een-kapwoningen
met dwars- of langskap

De twee-onder-een-kapwoningen met een gevarieerd gevelbeeld zijn ruim opgezet met een riante woonkamer, 3 slaapkamers en een grote overloop. De woningen zijn maar liefst 6,50 m breed. Je hebt twee keuzes in dakvorm, namelijk een langskap of een dwarskap. De gezellige keuken kijkt uit op de fraaie tuin. Op de zolder is ruimte voor 2 extra kamers.

Inschrijven voor een woning in De Vlierbrink

Ruime vrijstaande woningen

Puur wooncomfort in de ruime vrijstaande woningen met een woonkamer van maar liefst 6,50 m breed die direct uitkijkt op de omliggende natuur. Doordat de ramen tot de grond reiken schijnt er veel daglicht naar binnen. De woning telt 3 slaapkamers, een badkamer en een ruime overloop. Op de zolder is ruimte voor 2 extra kamers.

Inclusief

De twee-onder-een-kapwoningen zijn inclusief afgewerkt toilet en badkamer én hardhouten kozijnen. Deze woningen worden aangeboden met gasgestookte cv-ketel. Desondanks hebben deze woningen lage lasten. Ook worden ze standaard opgeleverd met vloerverwarming op de begane grond, een warmtepomp en indak-zonnepanelen.

Benieuwd hoe compleet de woningen zijn?

Plattegronden twee-onder-een-kapwoningen

Ontwikkeling & realisatie

Bouwcombinatie Ommen B.V.
Strangeweg 14
7731 GW Ommen
Tel. 0529-452810

Verkoop & informatie

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2