Ruime vrijstaande woningen

Voor de meeste kavels van de Bouwcombinatie Ommen hebben we al woningen voor jou gemaakt, kant en klaar instappen met flexibiliteit van meerdere opties.

Ten aanzien van de vrijstaande kavels hebben we echter besloten om de aspirant koper zelf de ruimte te geven, dus je kunt heel veel eigen wensen laten vertalen in je eigen ontwerp!

Inschrijven voor een woning in De Vlierbrink

Samen met Skill Architectuur uit Ommen ga je aan de slag om de eigen droomwoning vorm te geven:

Meer ruimte op de begane grond? Geen probleem;
Kantoor aan huis? Tekent de architect voor speciaal voor jou
Groot gezin? Maken we het gewoon groter!

Met andere woorden: We komen graag met in gesprek hoe jou woning er uit moet zien. Wel dienen we rekening te houden met de eisen welke de gemeente Ommen heeft gesteld, Skill Architectuur zal tevens ervoor zorgen dat de woningen wel passen in het algehele straatbeeld. Eén van de aannemers van de Bouwcombinatie Ommen zal de woning voor je gaan bouwen, dit zijn allemaal bekende gerenommeerde aannemers uit Ommen!

De genoemde prijzen van de overige vrijstaande kavels is de kavelprijs v.o.n.. inclusief btw, daarbovenop komen de kosten voor de architect, constructeur en bouwkosten van de woning die je gaat realiseren met de aannemer.

Vraag gerust één van de verkopende makelaars naar de mogelijkheden!

Benieuwd hoe compleet de woningen zijn?

Plattegronden vrijstaande woningen

Ontwikkeling & realisatie

Bouwcombinatie Ommen B.V.
Strangeweg 14
7731 GW Ommen
Tel. 0529-452810

Verkoop & informatie

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2